Highlight Meditimi Yoga

Çfarë është Chi Kung?

Chi Kung

Chi Kung është një art marcial i brendshëm që ndihmon për të liruar tensionin e brendshëm muskulor (stresin), forcimin e muskujve të brendshëm dhe tonifikimin e muskujve të jashtëm. Dhe kur trupi dhe sidomos kyçet janë të lira, atëherë mund të vërehet energjia jetike (chi) që është e pranishme tek të gjithë. Kur energjia jetike ndihet ajo ndihmon për mirëqenien dhe forcimin e imunitetit.

Chi kung është një sërë lëvizjesh të trupit që stimulojnë forcen, rrjedhjën e energjisë në trup, rritë energjinë, dhe shumë përfitime të tjera.

Bëni Chi Kung 10 minuta në ditë.

Për shkak se forca magnetike e tokës është shumë më e ulët se më parë, ai bën lëvizje të thjeshta duke qëndruar mbi magnete. Kjo teknikë ështe shumë efektive. Praktikuesit e saj ndiejnë një rritje të nivelit të energjisë në vetëm disa ditë praktikikim.

Cilësia e  gjumit është më e mirë dhe niveli i mirëqenies se atyre që e praktikojnë  rritet./Unik Portal/