Highlight Storie Inspirimi Të tjera

Bëhu arsyeja që dikush tjetër të buzëqeshë

buzëqeshë

“Ndani buzëqeshjen tuaj me botën. Është një simbol i miqësisë dhe paqes. ” Christie Brinkley

Është e lehtë të lejojmë që jeta të na rrëzojë për toke.. Të gjithë kemi përgjegjësi – faturat, punët, fëmijët, e kështu me radhë. Ne gjithashtu duhet të luftojmë me pengesat e shpeshta dhe të rastësishme përgjatë rrugës.

Në këtë mënyrë është sfiduese të mendoni për të tjerët, por Unik Portal ju sjellë disa mënyra  thjeshta të mirësisë që  kanë një efekt pozitiv tek ju dhe të tjerët.

 

Dhe gjithçka që duhet të bëni është të falni  një buzëqeshje.

Por, pse pikërisht buzëqeshje?

Ja disa nga arsyet:

Qeshja mund të zvogëlojë presionin e gjakut.

Qeshja është “ngjitëse”.

Qeshja liron hormonin që na bën të ndjehemi mirë

Qeshja është një shenjë universale e lumturisë.

Qeshja mund të ulë tensionet, zemërimin dhe xhelozinë.

 

Por, ka edhe disa gjëra të tjera, të vogla që mund të bëni për të bërë të tjertët të lumtur.

1.Jepni dhurata të vogla

2.Dëgjoni

3.Ftoni për kafe ose drekë

4.Kujdesuni për të

5.Tregojani një barcoletë

6.Dhuron lule

7.Dilni bashkë në shëtitje

8.Thuaj “faleminderit”

9.Bëjeni të ndihet i/e sigurtë pranë jush

10.Jini mirënjohës që e keni pranë. /Unik Portal/