Highlight Të tjera

Ata që të lëndojnë, me kalimin e kohës do të dëmtohen vet

Ata që të lëndojnë, me kalimin e kohës do të dëmtohen vet, dhe nëse je me fat, Zoti do të të lë të shohësh.

Fale njeriun dhe veprimet e veta, mos iu jep kurrë urrejtjes, lëre të ikë, çliroje dhe karma do të bëjë atë që duhet bërë.

Bëj mirë dhe e mira do të të vijë.

Karma nuk humbet kurrë asnjë adresë.

Pastrimi i karma-s:

Jeni mirënjohës;
Veproni me Dashuri;
Kontrolloni Motivet;
Kujdes Sjelljen;
Falni.

Kur një zog është gjallë, ha milingona. Kur zogu vdes, atë e hanë milingonat.

Rrethanat mund të ndryshojnë në çdo kohë. Mos zhvlerësoni apo lëndoni askënd në këtë jetë.

Mund të jeni të fuqishëm sot, por koha është më e fuqishme se ju.

Duhet të kalosh nëpër më të keqen, që të marrësh më të mirën.

Karma nuk ka menu, të shërbehet ajo që eriton.

Si të trajtojnë njerëzit është karma e tyre, si reagon është e jotja.

Burimi: @cityradioalbania