Highlight Të tjera

A zgjoheni në mëngjes të palumtur?

mëngjes

Kur hapni sytë mëngjeseve a përtoni të zgjoheni nga shtrati, ndiheni të pakënaqur, të palumtur, pa disponim?

Ndoshta fotografia e ditës tuaj tipike nuk është aspak e këndshme. Ndoshta është e vështirë të zgjoheni dhe të shkoni dhe ndoshta ju mendoni se nuk ka Asgjë që ju pëlqen. Nëse keni këto simptoma atëherë ky shkrim është pikërisht për ju.

 

Ndonjëherë jeta nuk është “fotografia” që në e duam të jetë.  Ndonjëherë nuk ka asgjë që  ju bën të ngriheni nga shtrati.  Nëse ndiheni kështu, Unik Portal ju inkurajon të ngriheni gjithsesi. Këtu ju po thyeni akullin, po thyeni të zezën e negativitetit që ju rrethon, duke mos ju lënë të shihni asnjë gjë të bukur Brenda dhe përreth jush.

Sigurisht, jo të gjithë ne jemi të destinuar të shkruajmë libra dhe filma, dhe jo të gjithë ne kemi aftësinë të jemi  gjeni, shkencëtarë, por mos harroni asnjëherë, ne të gjithë kemi fuqinë për të qenë të lumtur.

Përcaktimi i qëllimit tuaj mund të jetë i vështirë. Shpesh ndryshon me kalimin e viteve, nganjëherë nevojiten vite për ta gjetur. Mund të lidhet me personalitetin tuaj, ose për përvojat tuaja, njerëzit që janë pranë jush, ose qëllimet që keni. Nëse mund të ndiheni sikur po bëni diçka ditë pas dite, mund ta bëni atë mëngjes shumë zgjuar!

Ne jemi në fund të artikullit, por nuk duhet të ndalemi këtu. Kur ngrihesh nga kompjuteri yt ose largoje telefonin ose tabletin, hidhni një sy jetës tuaj!

Pse vazhdoni të shkoni? Kur i gjeni këto arsye, gjëra që e bëjnë jetën të çmuar për ju, i ndani me dikë tjetër, sepse ju mund të frymëzoni edhe dikë tjetër. Unik Portal