Highlight Të tjera

A të kujtohet se çfarë dëshiroje më parë?

dëshira

Shumë shpesh shqetësimet ju kapin duke ju mbërthyer e larguar nga ajo që dëshironi.

Kjo ka të bëjë me fokusin në atë që po punon. Bëhet fjalë për dashurinë ndaj diçkaje.

 

A e mbani mend atë që doni? A është e rëndësishme për ju? Disa ditë kritika dhe gjykimi e turbullojnë vizionin tuaj.

Çfarë ndodh pastaj? Zemra juaj mbyllet. Fokusi juaj ngushtohet. Frymëzimi zhduket.

Pra … Çfarë të pëlqen? Ndoshta ju keni harruar.

Le të kujtohet tani. A do ta flisni me zë të lartë? Shko thellë. Shko larg. Është koha për tu kujtuar. Kjo dashuri është për ju. Mbush listën më poshtë.

Unë dua ________________________________ tim.

 

Dhe gjithashtu, _____________________________.

 

Dhe kjo, gjithashtu _____________________________.

 

Jeta ndjehet magjike kur _____________________________.

 

Dua të bëj ______________________________.

 

Dua të ______________________________.

 

Unë nuk mund të pres për ta bërë përsëri ___________________________.

 

Do të doja të ______________________________.

 

Më pëlqen se si ________________________________.

 

Unë qesh me zë të lartë kur ______________________________.

 

E dashuroj atë ________________________________.

 

Çdo gjë në mua zbutet kur __________________________________.

 

Unë dua ____________________________________.

 

Vini re se çfarë hapet. Ndjeni frymën tuaj të thelluar. Më shumë ajër brenda, sepse ju keni krijuar më shumë hapësirë ​​për të jetuar. Opsionet shfaqen. Hapat e ardhshëm ndahen.

 

Nuk është magji. Është fuqia e të kujtuarit.

 

Kujtoni atë që doni e dhuratat e jetës suaj.

 

Jetoni atë që doni me zë të lartë.