Highlight Meditimi

A mundet meditimi të ngritë kreativitetin tuaj?

meditimi

Në një botë ku punët dhe përgjegjësitë janë prioritare, pak hapësirë ​​është lënë për frymëzim e kreativitet.

Meditimi, mund të jetë një dorë për t’iu shtyrë drejt kreativitetit.

Pastroni mendjen;

Në jetën tonë të përditshme, shpesh jetojmë në trurin e majtë, të preokupuar me fakte dhe figura me qasje logjike. Meditimi na ndihmon të qetësojmë këtë anë të trurit dhe të fokusohemi në aspektet intuitive dhe krijuese të vetes.

Ndani pak çaste çdo ditë për të marrë frymë thellë!

Vendosja e qëllimeve

Hapi i parë në rritjen e krijimtarisë është vendosja e një qëllimi për ta bërë këtë.

Kjo arrihet lehtë duke rritur seancat tuaja të meditimit me një qëllim, afirmim ose mantra për t’u përqëndruar.

Nuk ka mënyrë të drejtë ose të gabuar për të vendosur një qëllim.

Përdorimi i vizualizimit

Përfshirja e vizualizimit në sesionet tuaja të meditimit ju lejon të ankoroni synimet tuaja mbi një paraqitje vizuale të planeve tuaja krijuese. Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për t’i lënë qëllimet tuaja të lulëzojnë dhe të rriten në botën e imagjinatës.

Gjatë meditimeve të këtij lloji, është e rëndësishme të bëjmë një përpjekje për të heshtur kritikun e brendshëm./UnikPortal/