Highlight Yoga

A mund ta shëroni energjinë tuaj?

energjia

Çdo njeri ka katër forma të energjisë në trupin e tyre.

1. Energjia fizike;
2. Energjia mentale;
3. Energjia emocionale;
4. Energjia spirituale;

Përderisa këto katër energji janë të pavarura nga njëra-tjetra, nëse njëra nga to është jashtë kontrolles apo nuk është e balancuar ju do të ndjeni shqetësim në jetën tuaj (zakonisht në shëndet, lidhje ose para).
Ashtu siç përdorni metoda për të shëruar trupin me stërvitje dhe dieta, ka edhe metoda të ndryshme për shërimin e energjisë suaj.

Procesi i “shërimit të energjisë” ju ndihmon njerëzve të pastrojnë gjendjen e tyre emocionale duke rregulluar tërë sistemin e energjisë.
Ky proces mund të dallojë tek secili person, prandaj provojeni atë që ju përshtatet më shumë.

1. Metodat më të mira për “shërimin e energjisë spirituale”;

– Reiki;
– Auric Field;
– Shërimi Chakra;
– Shërimi Theta;

2. Metodat më të mira për “shërimin e energjisë mentale”;

– Vizualizimi Meridian;
– Shërimi përmes pohimeve;
– Hipnoza;

3. Metodat më të mira për “shërimin e energjisë emocionale”;

– Shërimi i fëmijës brenda teje;
– Pastrimi i shpirtit;
– Të qarët terapeutik;

4. Metodat më të mira për “shërimin e energjisë fizike”;

– Yoga;
– Akupuntura;
-Masazhi;