Highlight Storie Inspirimi Të tjera

A mund ta hipnotizoni vetën për tu lumturuar?

hipnotizoni

A mund ta hipnotizoni vetën tuaj për të qenë më të lumtur? Le ta provojmë.

1. Uluni në një pozitë të rehatshme. Merrni frymë thellë dhe mbajeni frymën për 2 sekonda. Lëshojeni të gjithë frymën. Buzëqeshni teksa merrni dhe e lëshoni frymën nga hunda juaj.

2. Përsëriteni: “Unë jam e qetë, jam e sigurtë, unë kam vendosur të jetoj në të tashmen”. Përsëriteni këtë fjali 5 herë duke buzëqeshur.

3. Mbyllni sytë dhe imagjinoni gjërat më të lezetshme, më argëtuese dhe të lumtura që mund të imagjinoni përr rreth 60 sekonda.

4. Pyete vetën “Përse jam kaq e relaksuar? Ndani një minutë kohë për tu përgjigjur. “Përse jam kaq e lumtur?” Ndani prapë një minutë për tu përgjigjur.

5. Përfundojeni procesin duke e përsëritur qysh nga hapi i parë. /UnikPortal/