Highlight Meditimi

A keni dëgjuar për meditimin gjatë dushit?

meditimi


Meditimi gjatë dushit mund të duket si një term i çuditshëm në fillim por në fakt është një teknikë shumë efektive për të pastruar mendjen tuaj nga mendimet negative. Provojeni!

Sa herë që të bëni një dush vizualizoni që bashkë me ujin që po rrjedhë poshtë, ashtu po rrjedhin gjithë problemet e juaja, i gjithë stresi e ankthi po largohen bashkë me ujin.

Koncentrohuni në ujin që përshkon trupin tuaj. Përfytyroni fuqinë e dushit që pol argon të gjitha mendimet e juaja negative!

Përfytyroni frikën, pendimin dhe zemërimin duke u zbrazur së bashku me shamponin e mbetur.

Ndihuni më të lehtë. Shijojeni pastërtinë e mendjes suaj. Shpirti juaj është i lirë nga të gjitha.

Ju jeni gati për një fillim të ri!