Highlight Shëndeti Të tjera

A ke problem me gjumin? Spërkat dhomën me ujë livando

problem me gjumin

Ska gjë më të e bezdishme se sa pagjumësia, dhe dëshmitë e grumbulluara rezultojnë se gjumi është thelbësor për një shëndet të mirë.

Gjumi ju bënë të ndjeheni më mirë, por rëndësia e tij është më e madhe se kaç, duke ndikuar tek ne në shumë aspekte…

Gjumi i përshtatshëm është një pjesë e rëndësishme e një jetese të shëndetshme, dhe nga kjo mund të përfitojë zemra juaj, pesha, mendja edhe më shumë.

Të gjithë e dimë që një natë pa gjumë të ndryshon krejtësisht të nesërmën kurse pagjumësia ndikon në gjithçka duke filluar nga memoria e deri te sistemi i imunitetit tua, zemra dhe metabolizmi. Për të arritur gjumin i thellë dhe të dobishëm për shëndetin tuaj provoni të spërkatni çdo natë shtratin tuaj me ujë dhe livandë. Vendos mbulesa të lara e të hekurosura pastaj spërkat me këtë aromë që ka veti të jashtëzakonshme qetësuese dhe relaksuese.

Gjithashtu mund të vendosësh ujin me livandë në një spërkatës parfumesh dhe spërkat shtratin tuaj pak para se të biesh për të fjetur./Unik Portal/