Dashuria Highlight Të tjera

A jeni në fund të lidhjes tuaj? Lexoni këto thënie para së të thoni “Lamtumirë”

Lamtumirë

Secili  nga në ka nevojë për burim frymëzimi. Dhe, shumë prej nesh padyshim që gjejmë motiv e frymëzim për situatat nëpër të cilat kalojmë edhe nga thëniet e personave të famshëm, artistë, shkrimtarë, shkëncetarë, filozofë, politikanë e sportistë.

Në rast se ju nuk po përjetoni ditët më të mira në lidhjen tuaj, atëherë ju propozojmë të lexoni me kujdes thëniet motivuese të përzgjedhura nga Unik Portal.

 

  1. “Asnjë problem nuk mund të shkatërrojë lidhjen tuaj, përderisa të dy jeni gatshëm të zgjidhni atë.” – Dave Willis

 

  1. “Të kërkoni falje nuk do të thotë që ju keni gabuar dhe personi tjetër ka të drejtë. Kjo thjesht do të thotë se e vlerësoni marrëdhënien tuaj më shumë se vetja juaj. “

 

  1. Gjeni gëzim në gjithçka që zgjidhni të bëni. Çdo punë, marrëdhënie, shtëpi … është përgjegjësia juaj ta doni atë, ose ta ndryshoni atë. “- Chuck Palahniuk

 

  1. “Unë nuk po ju them se do të jetë e lehtë – unë po ju them se do të jetë e vlefshme.” – Art Ëilliams

 

  1. “Nuk mund të heqësh dorë nga dikush, sepse situata nuk është ideale. Marrëdhëniet e mëdha nuk janë të mëdha, sepse nuk kanë probleme. Ata janë të shkëlqyeshme sepse të dy njerëzit kujdesen mjaft për personin tjetër për të punuar në zgjidhjen e tyre.”

 

  1. “Marrëdhëniet përfundojnë shumë shpejt sepse njerëzit nuk bëjnë më të njëjtën përpjekje për t’ju mbajtur, ashtu siç bënë për të fituar.” – E panjohur

 

  1. “Ai nuk mund ta lexojë mendjen tuaj. Pra, të marrë një moment për të kuptuar se si ju ndiheni në të vërtetë.”- Stephen Speaks

 

  1. “Nuk ka rëndësi se kush ju ka dëmtuar, apo ju ka prishur. Çështje është ajo që ju bëri të buzëqeshni përsëri. “- E panjohur

 

  1. “Gjithmonë ka një çmenduri në dashuri. Por ka gjithmonë disa arsye për çmendinë. »- Friedrich Nietzsche

 

  1. “E vërteta është që të gjithë do t’ju lëndojnë: vetëm duhet të gjeni ato që vuajnë.” – Bob Marley