Highlight Të tjera

A i keni ditur këto fakte për trupin?

fakte për trupin
  1. Sytë; A e keni ditur se madhësia e syve tuaj nuk ndryshon që nga momenti i lindjes? Vetëm veshtë dhe hunda rriten nga ai moment.

     2.Feromonet; Çdo person ka aromën e tij unike, të veçantë përveç atyre që kanë një motër apo vëlla identik/binjakë.

   3. Hunda; Hunda juaj mund të detektojë e të mbajë në mend deri në 50,000 lloje të aromave, sidoqoftë shkenca thotë që femrat gjithmonë do të mund të nuhasin më shumë se meshkujt.

     4.Gjurmët e gjuhës; Si çdo njeri që ka gjurmë unike të gishtave, edhe gjurmët e gjuhës janë unike te çdo person.

     5. Humbja e gishtit të vogël; Nëse ju nuk do të keni më gishtin e vogël të dorës, atëherë dora juaj do të humbiste 50% të fuqisë së saj.

     6. Ëndrrat; Studimet tregojnë që një person që ëndërron më shpesh ka një IQ më të lartë.

     7.  Ushqimi; Duke paramenduar se trupi do të ketë ujë të mjaftueshem atëherë trupi i njeriut mund të qëndrojë pa ushqim deri në 2 muaj.

     8. Bebet; Një bebe mund të ketë 60 eshtra më shumë se një i rritur.