Highlight Të tjera

A e keni gjetur lidhjen tuaj me engjëllin mbrojtës? Ja si mbani atë!

engjëllin mbrojtës

Pasi jeni të mbushur me dritën e engjëllit mbrojtës, ju tashmë jeni lidhur plotësisht me të.

Ju duhet të lejoni vetveten të ndjej  praninë e tij në mjedisin tuaj përreth. Relaxohu dhe merr frymë thellë dhe sa më ngadalë që mundeni; duke u përpjekur të mos bëni panik pasi nuk do të ketë një nxitim të energjisë që rrjedh brenda trupit tuaj njëherë.

Sa me I/e qetë që do të jeni, aq më lehtë do të pranohet lutja nga engjëlli yt mbrojtës.

Ju do të ndiheni sikur mendja juaj t’ju shtroj pyetje. Por, nuk është mendja e juaj, është engjëlli yt mbrojtës.

Ju duhet të jeni plotësisht të hapur dhe kërkoni çfarëdo që të keni në mendje në atë moment, sepse engjëlli yt mund të lexojë mendjen tënde dhe ai të do ty. Kështu, mos fsheh asgjë në këtë moment.

Sigurohuni që zemra juaj është e qartë në dëshirën e saj dhe qëllimi yt është pozitiv.

Sapo të bëni lutjen tuaj, do të ndiheni lehtësisht të qetë; ju do të ndiheni sikur problemi juaj tashmë është zgjidhur. Dhe ngadalë, drita brenda jush do të fillojë të zbehet, që do të thotë se koha që kaloj engjulli yt mbrojtes në kontakt me ty po kalon dhe ai duhet të shkoj tani.

Falënderojeni atë në mendjen tuaj dhe përfundoni lidhjen me te me shpresë që herën tjetër kur lidheni prapë me të, do të plotësoni një tjetër dëshirë tuajën.

Nëse ndonjëherë keni nevojë për ndonjë ndihmë, udhëzim ose ndihmë, nuk duhet të hezitoni të thërrisni engjëllin tuaj mbrojtës, pasi qëllimi i tij është të ju shërbej për ta bërë jetën tënde më të mirë.