Highlight Të tjera

8 thënie të mrekullueshme për jetën që çdo kush duhet ti kujtojë!

thënie

Fjalët e lëna pas nga të tjerët janë ato që ndonjëherë na lumturojnë dhe na bëjnë të ecim përpara. Njerëzit e mençur lanë pas shumë prej tyre…

Prandaj Unik Portal ju sjellë 8 thënie të mrekullueshme që çdo kush duhet ti mbajë në mend!

“Morali im në jetë është i thjeshtë… Më trajto mirë, dhe definitivisht do të trajtoj më mirë se mirë.”

“Ndonjëherë thjesht dua të jetoj afër plazhit… Të ecë përgjatë bregut duke parë perëndimin e diellit, dhe të më zë gjumi me dritaret hapur duke dëgjuar valët e detit.”

“Njerëzit në jetën tuaj duhet të jenë një burim i reduktimit të stresit, e jo të shkaktojnë më shumë…”

“Gjëja më atraktive për ty, duhet të jetë më pak për fytyrën e trupin tuaj e më shumë për zemrën e mënyrën se si i trajton të tjerët.”

“Kurrë nuk është vonë për një fillim të ri në jetë.”

“Kur dikush bën diçka gabim, mos harro gjërat e mira që i ka bërë në rregull.”

“Kur një grua dashurohet ashtu siç e meriton, është 10 herë grua se sa që ishte.”

“Ndonjëherë hapi më i vogël në drejtimin e duhur, është hapi më i madh në jetën tuaj.”

8 thënie të mrekullueshme për jetën që çdo kush duhet ti kujtojë!