Highlight Storie Inspirimi

8 thënie nga mendimtari dhe shkrimtari më i famshëm i zhvillimit personal, Napoleon Hill

Napoleon Hill

Njeriu që besohet të ketë pasur shumë influencë tek njerëzit e tjerë më së shumti në histori, Napoleon Hill, ishte një autor Amerikan që shkroi librin bestseller “Mendo dhe Bëhu i Pasur”.

Hill është i njohur si ‘babai’ i suksesit dhe zhvillimit personal. Librat e tij kanë ndihmuar miliona njerëz për të arritur qëllimin e tyre.

Lexoni 10 thënie nga Napoleon Hill për t’ju ndihmuar të arrini qëllimin tuaj.

“Fillimi i të gjithë arritjeve është dëshira. Mbajeni këtë gjithmonë në mendje. Dëshira e dobët sjellë rezultate të dobëta, si një zjarr i vogël që sjellë ngrohtësi të lehtë,”

“Çdo gjë që mendja beson, mund të arrijë.”

“Ju jeni mjeshtri i fatit tuaj. Ju mund te influenconi dhe të kontrolloni ambientin tuaj. Ju mund të bëni që jeta juaj të bëhet ajo që dëshironi ju të jetë.”

“Fokusojeni mendjen në një qëllim dhe shikojeni se si bota hap dyert për ju.”

“Mos prit: koha kurrë nuk do të jetë e duhur. Filloni aty ku po qëndroni, me ato mjete që keni sepse do të gjeni më të mira gjatë rrugës.“

“Rruga drejt suksesit është rruga gjatë të cilës zhvilloni njohuritë.“

“Një njeri që heq dorë kurrë nuk fiton, dhe një fitues kurrë nuk heq dorë.“

“Të vetmet limite që kemi, janë ato që i vendosim në mendjen tonë.”