Highlight Shëndeti Ushqehu shëndetshëm

8 përfitime të mahnitshme rrënjëve  “Maca” për çdo njëri

Maca

Mund të mos keni dëgjuar shumë për të. Bima barishtore “Maca” konsiderohet një përberës jetik  për shëndetin e njëriut mijëra vjet.

Imagjinoni një bimë që ju ndihmon të humbni peshë, parandalon diabetin, forcon zemrën dhe sistemin imunitar.

Ajo rritë energjinë tuaj, ndihmon gjendjen emocionale, forcon kockat tuaja dhe përmirëson fertilitetin.

Njerëzit e përdorin këtë bimë prej 3,800 vjet para erës sonë.

Kur idianet e Perusë e konsumonin atë për vlerat ushqyese dhe efektet kurative.

Me origjine nga e njëjta familje si rrepat Maca është një rrenjë perimeje shumë-vjeçare. Ajo është e njohur si një bimë e fortë në gjendje të përballojë kushtet e ashpra të motit dhe mbartë veti shumë ushqyese për njeriun.

Unik Portal ju sjellë 8 përfitime të mahnitshme rrënjëve  “Maca” për çdo njëri.
  1. Nxitë riprodhimin
  2. Parandalon diabetin
  3. Përmirëson shëndetin e zemrës suaj
  4. Lufton aneminë
  5. Forcon sistemin tuaj imunitar
  6. Lufton osteoporozën
  7. Ndihmon gjatë menopauzës
  8. Përmirëson disponimin

Ju mund të gjeni bimën “Maca” në formë shtesë, në kapsula, ose edhe në pluhur, dhe mund të shtohet në jogurt, sallatë, lëngje, fruta, dhe ushqime të tjera.