Highlight Yoga

8 këngë që duhen dëgjuar kur bëni Yoga

këngë


Nëse jeni praktikues i yoga-s në mëngjeset e hershme atëherë me patjetër që këto ushtrime duhen shoqëruar me muzikë të lehtë dhe spirituale.

Unik Portal ju sjellë 8 këngët më të përshtatshme për të dëgjuar gjatë ushtrimeve tuaja të yoga-s, që do t’ju relaksojnë tej mase.

1. “Let’s Be Still” nga The Head and the Heart

2. “Om” nga Hippie Sabotage

 

3. “Follow the Sun” nga Xavier Rudd

 

4. “Here Comes the Sun” nga the Beatles

 

5. “A Head Full of Dreams” nga Coldplay

6. “Into the Mystic” nga Van Morrison

 

7. “River” nga Leon Bridges

 

8. “Creating a Dream” nga Xavier Rudd

 

/Unik Portal/