Highlight Të tjera

8 gjërat që do të ndryshojnë jetën tuaj për një vit

A jeni bllokuar në jetë dhe ndiheni sikur nuk po shkoni askund? Sikur rrugët janë të mbyllura për ju dhe asgjë nuk qëndron në vend të vet? Atëherë është koha për të bërë disa ndryshime të thjeshta po që lënë shumë impakt në jetën tuaj…

Bëni këto 8 ndryshime dhe do të shihni rezultatin për një vit!

1. Mos u ankoni dhe vlerësoni se sa me fat jeni çdo ditë që jetoni.

2. Përqafojeni vetminë, dhe zbuloni veten gjatë këtij procesi.

3. Thoni ‘lamtumirë’ njerëzve që nuk të sjellin energji pozitive në jetën tuaj.

4. Kufizoni kohën që shpenzoni duke shikuar TV dhe kohën që kaloni në internet.

5. Zgjidhni një talent që keni dhe përkushtojuni plotësisht ta zhvilloni atë.

6. Përkushtojuni qëllimeve që i keni vendosur vetes, por nuk jeni marrë asnjëherë me to.

7. Djersini çdo ditë për të pasur disponim më të mirë.

8. Dështoni ndonjëherë. Mësoni nga çdo gabim që bëni.