Highlight Të tjera

7 thënie tejet prekëse nga Paul Walker…

thëniet

Karriera televizive e Paul Walker filloi qysh në fëmijëri. Mirëpo ai fitoi famë në të gjithë botën kur luajti në rolin e Brian O’Conner në hitin e famshëm “The Fast and the Furious.”

Përveç që ishte një aktor i mrekullueshëm, ai ishte edhe themelues i organizatës ‘Reach out Worldwide’ që ndihmonte njerëzit në të gjithë botën dhe vendet e prekura nga katastrofat natyrore.

Ai vdiq tragjikisht në një aksident me makina në 2013-ën menjëherë pasi ishte pjesë e një ngjarjeje ku ndihmoi viktimat që kishin mbijetuar nga tajfuni Haiyan në Filipine.

Ai gjithmonë inspiroi fansat e tij të bënin atë që donë dhe gjithmonë do të mbetët një frymëzim për ne.

“Filozofia ime është kjo: nëse nuk kënaqësh, mos e bëj!”

“Unë jam një ndër njerëzit që mendon se gjërat ndodhin në kohën e caktuar për qëllime të caktuara.”

“Ëndrra është të kesh gjithçka. Kush thotë se mund të kesh tortën e mos ta hash? Jeto këtë jetë, atë jetë, këtë jetë, më kupton? Ne jetojmë vetëm një herë.”

“E di, e gjitha që ka rëndësi është që njerëzit që do të jenë të lumtur e të shëndetshëm.”

“Unë nuk jam njeri që shfrytëzoj atë që jam në avantazhin tim.”

“Dëgjo zemrën tënde. Nëse e bën, pavarësisht se çfarë, do të fitosh.”

“Nëse një ditë shpejtësia do të më vrasë, mos u mërzitni, sepse kam vdekur duke qeshur…”