Highlight Storie Inspirimi Të tjera

7 thënie të Princeshës Diana që të hapni zemrën me të tjerët

Princesha Diana

Princesha Diana u kujdes në çdo mundësi që kishte të prekte probleme të ndryshme në botë, të shpërndante dashuri dhe vlerat e familjes. Ajo vdiq në një aksident në Paris. Një njeri shumë i dashur që fitoj titullin “Mbretëresha e zemrave” duke u kujdesur për të tjerët.

Lexoni 7 thëniet nga Princeshë Diana për t’iu inspiruar të kujdeseni për të tjerët.

“Të gjithë duhet të vlerësohen. Të gjithë kanë potencialin për të japur diçka.”

“Familja është gjëja më e rëndësishme në botë.”

“Bëje atë që zemra të thotë ta bësh.”

“Të gjithë duhet të tregojmë se sa shumë e duam njëri tjetrin, dhe gjatë kësaj rruge ta duam edhe vetën.”

“Jeta është një rrugëtim.”

“Nëse keni gjetur dashurinë e jetës suaj, mbajeni afër atë.”

“Mendoj se sëmundja më e madhe në këtë botë në këto ditë është sëmundja e njerëzve që ndihen të pa-dashur. Unë e di që mund të jap dashuri për një minutë, gjysmë ore, për një ditë, një vit. Dhe jam shumë e lumtur që e bëj këtë. Unë dua ta bëj këtë.”