Highlight Të tjera

7 thënie nga Nicki Minaj për t’iu kujtuar se ju keni vlerë të pakrahasueshme!

thënie

E lindur si Onika Tanya Maraj, Nicki Minaj filloi si një kamariere mirëpo u bë një ndër këngëtaret më të njohura në vitet e fundit.

Ajo u zbulua nga Dirty Money Records në Myspace.

Kur ajo ishte e re, provoi aktrimin. Mirëpo dështoi disa herë. Kështu pa para, u detyrua të punonte si kamariere në një restaurant. Mirëpo nuk zgjati shumë, pasi që u dëbua për shkak se ishte e pasjellshme me klientët.

Problemet e saj që filluan qysh në fëmijëri e ndihmuan të bëhej më e fortë dhe të ketë jetën që gjithmonë kishte ëndërruar!

7 thënie nga Nicki Minaj për t’iu kujtuar se ju keni vlerë të pakrahasueshme

“TI nuk mund të më tregosh se kush jam. Unë do të të tregoj se kush jam.”

“Nuk do ta lejoja askënd të trembë potencialin tim.”

“Besoj që jeta është një çmim, mirëpo të jetosh nuk do të thotë se je gjallë.”

“Rri në shkollë. Kurrë mos u bë dembel, kurrë mos u anko për shumë punë. “

“Duhet ta dish, se për aq kohë që dashuroni veten tuaj, ju jeni në rregull.”

“Vetë-besimi i lartë nuk lë vend për xhelozi.”

“Njerëzit do të të mbështesin dhe do t’iu duan kur kanë ndonjë lloj interesi.”