Highlight Ushqehu shëndetshëm

6 lloje të shëndetshme të ujit detoks

Ujin për detoksikim të organizmit mund ta bëjë çdo kush në shtëpi! Me këto receta ju do të filloni të ndiheni shumë më mirë dhe trupi juaj do t’iu falënderojë. Unik Portal ju sjellë 6 lloje të ujit detoks për të pastruar organizmin tuaj nga toksinat e dëmshme. Shikoni se si duhen përgatitur këto receta.

1. Receta e ujit detoks me limon dhe lime;

1L ujë;
1 Lime;
1 Limon;
Akull;
Mint;

2. Ujë detoks me boronica dhe portokall;

1L ujë;
1 portokall;
200g boronica;
Akull;
Mint;

3. Ujë detoks me shalqin dhe rozmarinë;

1L ujë;
300g shalqin;
Akull;
Rozmarinë;

4. Ujë detoks me Kivi dhe dredhëza;

1L ujë;
1 Kivi;
6-8 dredhëza;
Akull;
Mint;

5. Uji detoks me Portokall dhe dredhëza;

1L ujë;
6-8 dredhëza;
1 Portokall;
Akull;
Mint;

6. Uji detoks me Tranguj dhe dredhëza;

1L ujë;
1 trangull;
6-8 dredhëza;
½ Lime;
Mint.