Highlight Lifestyle Modë & Bukuri

6 mënyra që lëkura juaj të shkëlqejë

lëkura

A dëshironi që lëkura juaj të  shkëlqejë  ?A jeni lodhur duke blerë produkte të shtrenjta pastrimi për lëkurën tuaj?

Dhe më e keqja se nuk po shihni aspak rezultat!

Atëherë gjeni më poshtë 6 mënyra të thjeshta me përbërës që të gjithë i kemi në shtëpi/ Këto produkte do të pastrojnë lëkurën tuaj dhe do ta bëjnë atë të shkëlqejë.

1. Banane, kokos dhe sheqer;

Sheqeri largon qelizat e vdekura të lëkurës, ndërsa vaji i kokosit ka veti hidratuese për ta lënë lëkurën tuaj të butë.

2. Vanille dhe sheqer;

Për ju që keni një lëkurë sensitive dhe delicate atëherë përdorni këtë përzierje me vanilla dhe sheqer.

3. Mint dhe sheqer;

Kjo përzierje do të bëjë që lëkura juaj të duket e freskët dhe të ndiheni përplot energji.

4. Kafe;

Kafeja ndihmon në largimin e qelizave të vdekura të lëkurës duke pastruar lëkurën tuaj thellësisht. Po ashtu duke ndikuar në largimin e celulitit.

5. Tërshëra;

Tërshëra mund të ndihmojë po ashtu në pastrimin e lëkurës tuaj, duke bërë që lëkura juaj të duket e re dhe më e bukur.

6. Grejfruti dhe çaj i gjelbër;

Kjo përzierje do të hapë poret e lëkurës suaj dhe do të largojë toksinat e dëmshme përderisa ndihmon në relaksimin e trupit tuaj dhe uljen e tensionit.