Highlight Storie Inspirimi

6 mënyra për të kuptuar nëse je një engjëll tokësor!

Në një nivel të thellë shpirtëror, gjithçka është bërë nga drita dhe energjia. Disa njerëz janë më shumë në përputhje me kuptimin e tyre shpirtëror ose kanë disa karakteristika që u lejojnë atyre të dridhen në një frekuencë më të lartë.

Midis këtyre njerëzve me reflektim të lartë ka “engjëll tokë”, një qenie që është sjellë në këtë planet për t’i shërbyer njerëzimit dhe tokës.

Pyetja, megjithatë, është nëse jeni apo jo një engjëll i tokës. Nëse je, shpirti yt ka ardhur nga përmasat e 7 dhe 9, vende ku dashuria dhe drita shkëlqejnë pafund.

Kjo nuk do të thotë që mishërimi juaj njerëzor është i përsosur ose i drejtë ose madje i mirë gjatë gjithë kohës. Të jesh një engjëll tokësor thjesht do të thotë se ju jeni bërë për ti ndihmuar të tjerët sepse vetëm kështu ngjiteni më lartë si engjëll.

Ja shenjat që ju tregojnë nëse jeni një engjëll tokësor!

  1. Ndjeshmëri e lartë

Engjëjt e Tokës nuk zbritën thjesht në Tokë për të kaluar ditët e tyre duke punuar një punë të zakonshme(ani pse ka të atillë që e bëjnë). Ruajtja e planetit dhe njerëzve në të është një barrë e rëndë, dhe meqë engjëjt në tokë mund të ndiejnë dhimbjen e botës dhe njerëzve, ata shpesh do të bëhen të frustruar, të lodhur dhe të dëshpëruar për të ndryshuar diçka.

Vendet e zhurmshme të mbushura me njerëz nuk janë të këndshme për engjëllin shumë të ndjeshëm të tokës, i cili preferon paqen. Engjëjt e Tokës, si empat, nuk mund të tolerojnë shfaqje të pahijshme të dhunës dhe negativitetit.

  1. Mëshirë të thellë

Siç u përmend më herët, engjëjt në tokë i ndiejnë gjërat shumë thellë. A keni parë thjesht dikë dhe thjesht e dinit se po vuan? Çfarë bëtë? Një engjëll i tokës do të bëjë  çdo gjë në një farë mënyre që të lehtësojë disa nga ato dhimbje. Jo vetëm që engjëlli i tokës përpiqet ta bëjë ditën pak më pozitive, ata mund ta bëjnë këtë sepse jetojnë në pasiguri të vazhdueshme dhe e dinë sa e frikshme mund të jetë bota.

  1. Kaloni kohë vetëm

Kurdoherë që stuhia është lëshuar në botë, qoftë si një stuhi dhune apo emocioneve të nxehta negative, engjëlli i tokës do të tërhiqet për një kohë. Vetmia është pjesë e domosdoshme e çdo jete të engjëllit të tokës, derisa janë të ndarë nga pjesa tjetër e botës ata  rimbushin nivelet e tyre të energjisë. Ndonjëherë kjo do të thotë të kalosh ditë  të tëra brenda  duke lexuar. Për të tjerët, kjo kohë mund të jetë kohë ideale për meditim.

  1. Intuita e fortë

Aktualisht thuhet se engjëjt në tokë janë të ndjeshëm. Ky hiper-ndërgjegjësim i emocioneve dhe energjisë nxit mbështetjen në intuitë. Engjëjt e Tokës janë të braktisur në fuqinë e nëntë.

Prandaj, nëse jeni një engjëll i tokës, do të jeni krijues, pasionant në dashuri, adhurues i muzikës së qetë dhe do të lidheni me njerëz në një nivel shumë më intuitiv. Zemra mbi kokë është motoja juaj.

  1. Qëllimi

Ndryshe nga njerëzit “normalë”, një engjëll tokë është një ujk i vetmuar. Ju do të keni tendencën të mendoni jashtë kutisë. Jo vetëm se, por si një engjëll tokë, rregullat normale që shumica e njerëzve kanë zgjedhur të jetojnë nga nuk zbatohen domosdoshmërisht për ju … sepse ju kërkoni të thyeni  ato.

  1. Refuzimi i normave

Si një engjëll toke ju jeni shumë paqësor, nuk e doni luftën dhe konfliktet. Ju nuk mund të kuptoni pse njerëzit ndotin, kryejnë krime të dhunshme dhe zemërohen kundër njëri-tjetrit. Për shkak të këtyre problemeve që shqetësojnë shoqërinë moderne, engjëjt e tokës kanë tendencë të hedhin poshtë të gjitha gjërat që konsiderohen “norma”.

Engjëjt e Tokës janë njerëz të pabesueshëm dhe shpenzojnë shumë kohë duke menduar për botën dhe se si mund ta shërojnë atë. Ata shpesh enden për orë të tëra në natyrë, ku ndihen më të gjallë dhe heqin dorë nga shumë pasuri materiale.

Megjithëse shtegu i engjëjve në këmbë mund të jetë i vështirë, duhet të qëndroni të vërtetë në  qëllimin tuaj. Kur ta bëni këtë, ju do të shkëlqeni si kurrë më parë. Hapi krahët engjëll tokë, Bota ka nevojë për ty.