Highlight Të tjera

50 mënyra për tu relaksuar pa shpenzuar!

mënyra

Zbulo 50 mënyra për të larguar stresin e për tu relaksuar pa pasur nevojë të shpenzoni para.

1. Lexo një libër të mirë;

2. Planifiko një vikend në natyrë;

3. Filloni të praktikoni yoga;

4. Bëni një piknik;

5. Kontakto një mik të vjetër;

6. Pikturoni;

7. Shikoni fotografitë e vjetra;

8. Bëni një dush të gjatë.

9. Vendos qëllimet e juaja për të ardhmen;

10. Ndalni telefonin tuaj;

11. Vizitoni një të afërm tuajin;

12. Dilni për një shëtitje;

13. Shkruani një poezi;

14. Shkruani një letër falënderuese vetës;

15. Dëgjoni muzikë;

17. Blini një dhuratë të vogël për vete;

18. Vizitoni një dyqan kafshësh;

19. Përgatisni një ushqim për vetën tuaj;

20. Relaksohuni me aromaterapi;

21. Dëgjoni një libër audio;

22. Kërce;

23. Vështro perëndimin e diellit;

24. Dhuro rrobat që nuk përdor më për bamirësi;

25. Vizito bibliotekën;

26. Bëj një listë të gjërave të lumtura;

27. Rregullo dhomën e gjumit;

28. Dekoroni shtëpinë tuaj;

29. Medito;

30. Shko një një shfaqje live;

31. Relaksohu në palestër;

32. Bëhu vullnetar;

33. Shikoni një film;

34. Dilni për një xhiro me biçikletë;

35. Luani me fëmijë;

36. Organizojeni një natë familjare me lojëra të ndryshme;

37. Bëni fotografi;

38. Plotësojeni fjalëkryqin;

39. Flini mjaftueshëm;

40. Këndoni këngët tuaja të preferuara;

41. Merrni frymë thellë;

42. Thuaj jo çdo kujt që sjellë energji negative;

43. Dilni për një vrapim të shpejtë;

44. Dilni dhe eksploroni, humbisni rrugën me qëllim;

45. Thuaj vetës “Të dua”;

46. Provoni një recetë të re;

47. Largo negativitetin;

48. Zgjohuni herët në mëngjes;

49. Buzëqeshni;

50. Faleni vetën tuaj!