Highlight Të tjera

5 Truqet që do t’ua bëjnë jetën më të lehtë

truqe

Janë disa truqe të thjeshta që do të bëjnë jetën tuaj më të lehtë edhe pse ju nuk i keni menduar kurrë ato. Është koha të bëni ndryshime dhe ti implementoni këto këshilla në jetën tuaj të përditshme.

1. Vendosni telefonin në Airplane-Mode për tu mbushur më shpejtë; Telefoni juaj do të mbushët dy herë më shpejtë, vetëm mos harroni ta largoni nga ky opsion pas mbushjes.

2. Përdorni kremin e diellit për ti fshehur gjësendet e juaja; Nëse nuk keni ku ti vendosni gjësendet e juaja me vlerë si telefoni, paratë apo çelësat gjatë qëndrimit në plazh atëherë metoda më e mirë është të përdorni një krem të harxhuar të mbrojtjes nga dielli.

3. Vendosni paratë tuaja në një pecetë; Nëse ju keni një shumë të madhe të parasë në çantë, atëherë duhet ti siguroni ato. Mbështjellini ato në një pecetë dhe askush nuk do ti prekë.

4. Bëj bananet të qëndrojnë të freskëta më gjatë; Lidhini ato me një qese plastike dhe do të vëreni që do të qëndrojnë të freskëta për një kohë më të gjatë se zakonisht.

5. Përdor një letër ngjitëse që të pastrosh tastierën; Në këtë mënyrë do të mblidhen grimcat që gjinden Brenda tastierës.