Highlight Të tjera

5 thënie të Joseph Campbell për të gjetur shpresën në pikëllim

thënie

Joseph Campbell, një autor amerikan dhe profesor i literatures, i njohur për veprat e tij të shumta.

Ai në përgjithësi studio fenë dhe erdhi në konkludim se besimet e të gjithë njerëzve mbanë botës janë mjaft të ngjashme.

Ai I dedikoi orë të tëra teorive e publikimeve të tij.

Ja ku janë 5 thënie nga Joseph Campbell, që të gjeni shpresën në mes të pikëllimit!

“Shpella ku ke frikë të hysh, mbanë thesarin që kërkoni.”

“Jeta nuk ka kuptim. Të gjithë ne kemi kuptim të veçantë që ia sjellim jetës. Është e palogjikshme të bëjmë këtë pyetje, kur ne jemi përgjigjja.”

“Nëse rruga para jush është e pastër, me siguri që jeni në rrugën e dikujt tjetër.”

“Ne duhet ta lëmë të shkojë jetën që kemi planifikuar, për të pasur jetën që po na pret.”

“Mundësitë për të gjetur fuqi të thella brenda vetes vjen kur jeta është më së shumti në krizë.”