Highlight Storie Inspirimi Të tjera

5 thënie të Frank Sinatra për të kuptuar vetën tuaj

Frank Sinatra


Sinatra, një prej artistëve më të mirë e më të famshëm të shekullit 20. Karriera e tij ishte e gjitha e fokusuar për ti bërë njerëzit për vete me këngët e tija. Ai po ashtu ishte i njohur për mënyrën e veshjes, me shumë stil. Sinatra besoi se një paraqitje e tillë, ishte një shenjë respekti ndaj fansave të tij.

“Nëse jeni më të mirët, duhet të dukeni si më të mirët” – Frank Sinatra

Jeta dhe puna e Frank Sinatra-s gjithmonë do të mbetët në zemrat tona!

1. “Mësimi më i mirë në jetë është: Mos u frikëso nga askush dhe nga asgjë”

2. “Hakmarrja më e mirë është suksesi.”

3. “Mos i fsheh shenjat e tua, ato të kanë bërë atë që je sot.”

4. “Kam pasur pak pendime, por prapë se prapë, aq pak sa nuk duhen përmendur.”

5. “Nëse keni dicka të juajën, por nuk mund ta jepni, atëherë ju nuk e mbani atë por ajo gjë po ju mbanë juve.”