Highlight Storie Inspirimi

5 thënie nga Muhammad Ali për t’iu motivuar

Muhammad Ali


Muhammad Ali një ndër atletët më karizmatik të të gjithë kohës. Në moshën 22 vjeçare u paraqit nga askund duke u bërë kështu kampion në pesha të rënda. Atij iu largua titulli dhe mundësia për të marrë pjesë në aktivitete të njëjta për shkak të refuzimit për të marrë pjesë në luftën në Vietnam.

Pas 3 vitesh, bëri një kthim fantastik për tu bërë kampion bote përsëri. Ai kurrë nuk u frikësua për të thënë atë që mendonte.

Më poshtë gjeni 5 thënie nga atleti më I njohur në botë Muhammad Ali:

“Njeriu që nuk ka imagjinatë, nuk ka krahë.”

“Unë jam më i miri, e kam thënë këtë para se ta dija që isha.”

“Kam urryer çdo minutë të trajnimit, por kam thënë, “Mos ndalo. Vuaj tani dhe jeto gjithë jetën si një kampion.”

“Mos numëro ditët, bëj ditët të numërohen.”

“Për të qenë një kampion, duhet të besosh që jeni më I miri. Nëse nuk jeni, duhet të pretendoni.”