Highlight Të tjera

5 shenja se si bota shpirtërore përpiqet të të ndihmoj!

A e keni ndonjëherë ndjenjën sikur dikush po ju vështron kur jeni vet? A keni temperaturë normale në dhomë por befas ndonjëherë ndjeni ftohtësi? A keni gjetur ndonjë një pendë apo një monedhë në ndonjë vend të çuditshëm?  Atëherë duhet të se bota shpirtërore po dërgon shenja se do t’ju ndihmoj.

Ja shenjat që tregojnë se bota shpirtërore po përpiqet t’ju ndihmoj;

  1. Komponentët Elektrike fillojnë të veprojnë;

Bota etereale është në një dridhje më të lartë se toka jonë. Bota shpirtërore shfrytëzon televizorë, radio, kompjuterë, telefona celularë dhe dritat për të përcjellë mesazhe. Kur ju keni mbingarkesë, kjo ndikon në ju dhe ju bëheni tip ankcioz. Kështu bota shpirtërore mundohet t’ju ndihmojë. Ndonjëherë mund të jetë një këngë e mirë në TV, që na jep frymëzim, dhe besoni, asgjë nuk është rastësi. Universi gjithmonë punon për ne.

 

  1. Ndryshimet në temperaturën e dhomës;

A po flini në një dhomë me temperaturë normale por papritmas një ftohtësi përfshinë trupin tuaj?

Bota shpirtërore mundohet t’ju tregojë se jeni të mbrojtur. E njëjta mënyrë siç mund të ndodhë me të ftohtit, edhe nxehtësia ndonjëherë mund t’ju tërheqë vërejtjen. Ka raste kur një valë nxehtësie kalon nëpër gjithë trupin tuaj, duke ju vënë në siklet. Ndryshimet e papritura në mjedisin e një shtëpie, makine apo vende të tjera mund të përcjellin një ndjenjë mistike mbrojtjeje.

 

3. Të janë shfaqur numra sekret!

A po shihni numra të njëpasnjëshëm në targa, orën, adresat ose kutitë postare? Sekuencat e numrave mbajnë kuptime të veçanta. Doreen Virtue, autor dhe ekspert i subjekteve metafizike, beson se këto sekuenca numrash janë komunikim nga engjëjt. Kushtojini vëmendje përsëritjes. Bëni kërkimin tuaj dhe gjeni se çfarë udhëzon në rrugë dhe të dashurit tuaj po përpiqen të përcjellin.

 

  1. Aroma të veçanta;

Bota shpirtërore ka fuqi për të sjellë kujtime me anë të aromave të njohura për ju.  A po ndjeni aromë trëndafilash ose kopshtesh me lule, sidomos kur jeni larg tyre? A keni erë tymi puro në makinën tuaj? Aroma na dërgon një njoftim. Bota shpirtërore do t’ju ndjekë me aroma të caktuara, sikur t’ju detyronte të braktisni mendimet e depresionit ose zhgënjimit prapa. Kushtojini vëmendje atyre momenteve kur këto aroma shfaqen. Falënderoni engjëjt tuaj dhe udhëzuesit.

 

  1. Kafshët fillojnë të veprojnë;

A keni kafshe në shtëpi, mace ose qen? A po vrapon macja nëpër shtëpi, më shumë së më parë? A po leh qeni juaj në ndonjë kënd të shtëpisë ku nuk është askush? A është macja që po vrapon si ajo është në një mbidozë të catnip? Ju duhet ta dini se kafshët ndjejnë dhe shohin atë  çfarë nuk mund ta shohim sytë tanë dhe ndjenjat tona.Ata do të fillojnë të veprojnë në nivele të ndryshme: disa të tundin bishtin e tyre ndërsa të tjerët tregojnë frikë nga ajo që është në dhomë. Udhëzuesit e shpirtit tuaj dhe të dashurit mund të përpiqen të komunikojnë me ju, por mendja juaj është kaq e zënë sa që nuk jeni në gjendje të pranoni mesazhet.

Këto janë disa shenja që tregojnë se “bota tjetër” po  përpiqet të komunikojë me ju. Gjithmonë thoni lutjet tuaja, lejoni udhëzime përmes momenteve të qeta dhe mbrojeni shpirtin tuaj nga çdo gjë që duket e rrezikshme.  Bota shpirtërore është një dimension i bukur dhe është gjithmonë rreth nesh për të siguruar që ne të qëndrojmë në shtegun e dashurisë dhe dritës.