Highlight Storie Inspirimi Të tjera

5 mënyra për të manifestuar ëndrrat tuaja

energji

Çdo gjë rreth nesh krijon energji, ose merr energji për të bërë diçka. Kjo përfshin zemërimin, lumturinë, të qeshurit dhe trishtimin. Nuk duhet të habitemi që gjithçka që prekim, ndjejmë,vërejmë,  dëgjojmë dhe shohim është energjia që përdoret nga vetëdija jonë në një frekuencë vibracioni. Veprimet më pozitive, të tilla si lumturia, gëzimi dhe të qeshurit  vibrohen në një shkallë më të lartë se ajo e trishtimit apo zemërimit.

Unik Portal ju sjellë pesë mënyra për të siguruar që shkalla juaj vibracionale është më e lartë në mënyrë që të përjetoni veprimet më pozitive.

1.Përdorni pohimet e fuqishme dhe personale që mbështesin vizionin tuaj

Kuptoni se cilat janë shpresat dhe ëndrrat tuaja, pastaj gjeni gjëra të fuqishme që do t’ju ndihmojnë të inkurajoheni. Shkruani diku që mund ti shihni shpesh.  Trajnoni mendjen tuaj për të menduar për këto dëshira, në mënyrë që të jeni në idenë e suksesit.

2.Shkruaj qëllimet tuaja

Vendosja e qëllimeve tuaja në letër do t’ju ndihmojë të solidifikoni dhe të qartësoni atë që dëshironi të arrini. Thyejini qëllimet tuaja më të mëdha në veprime më të vogla. Për shembull, nëse dëshironi të hani më të shëndetshëm, shkruani çfarë do të duket çdo ditë në mënyrë specifike.

3.Ji mirënjohjes

Uluni dhe shprehni mirënjohje për të gjitha gjërat e mira në jetën tuaj. Kjo do të ndihmojë për të lejuar universin rreth jush që ta dini se jeni mirënjohës dhe ju jeni të hapur për të marrë gjëra më pozitive. Ky veprim gjithashtu ndihmon për t’ju mbajtur të bazuara dhe ju ndihmon të mbani mend përparësitë tuaja. Ky veprim gjithashtu do t’ju mbajë të përulur dhe do të vlerësoni gjithçka që keni.

4.Krijo një listë prioritetesh

Ndonjëherë quhet “Harta e dëshirave”dhe është një kolazh ose një koleksion imazhe vizuale që përfshijnë shpresat dhe ëndrrat tuaja.  Bëjeni një tabelë të tillë për dhomën tuaj, shkruani ëndrrat e juaja,vendosni thëniet që ju motivojnë dhe çdo gjë që përfaqëson ëndrrat tua.

5.Shtoni jetës gëzim dhe buzëqeshje

Në ditët e sotme është shumë më e lehtë të gjeni dikë të mërzitur sesa dike të lumtur. Por si mërzia ashtu edhe lumturia janë “ngjitëse”, prandaj mësoni të jeni të lumtur. Buzëqesh sa më shumë, edhe personave që nuk  i njeh. Gjeni gëzim në gjëra të vogla përreth jush. /UnikPortal/