Highlight Lifestyle Modë & Bukuri

5 këshilla që duart tuaja të duken 10 vjet më të reja

këshilla

A po kërkoni këshilla natyrale për kujdesin e duarve? Portali Unik ju sjell 5 këshilla për t’i bërë duart tuaja të duken më të reja.

Shumica e njerëzve i kushtojnë shumë vëmendje pamjes së tyre. Kjo zakonisht merr kohë dhe para.

Losione, krema, maska, shampo nga më të ndryshmet blejmë çdo ditë dhe duke aplikuar sikur kërkojmë ta kthejmë kohën mbrapa.

Megjithatë, a jeni ndalë ndonjëherë për të menduar për duart tuaja,apo i gjithë fokusi është tek fytyra?

Duart tona në të vërtetë i ekspozohen shumë më shumë dëmtimit se sa fytyra dhe fatkeqësisht ne nuk bëjmë shumë për t’u kujdesur për to.

Portali Unik ka përgatitur një listë të këshillave në mënyrë që ju dini metoda të shpejta për kujdesin ndaj lëkurës së duarve dhe për t’ju dhënë atyre trajtimin që meritojnë.
  1. Shmangni ekspozimin e tepërt në diell
  2. Përdoreni sapun të mire
  3. Mbroni duart tuaja
  4. Hidratoni ato
  5. Përdorni kremëra me bazë bimore dhe vajra

Nëse keni lëkurë te ndjeshme evitoni kontaktin me detergjente dhe përdorni doreza.
Para se ti vendosni dorezat lyeni duart me krem dhe kur ti hiqni duart tuaja do te jene te buta.