Highlight Kura natyrale Shëndeti

4 ushqime që duhet ngrënë kur keni dhimbje barku

ushqime

Ju ka ndodhur të keni shtrëngime barku? Dhe me siguri që keni menduar se nuk do t’ia dilni me atë dhimbje të tmerrshme. Mirëpo janë disa ushqime që do t’ua lehtësojnë dhimbjen në bark. Nuk keni asgjë për të humbur kështuqë hidhni një sy këtyre ushqimeve që duhen ngrënë për dhimbje barku.

1. Papaya;
Papaya njihet si frut që ndihmon në tretje, nëse ju nuk jeni fans I shijës së këtij fruti atëherë vazhdoni tek tjetri ushqim.

2. Mint;
Gjethet e mint-it janë të njohura për çlirimin e muskujve të barkut kështu duke ju ndihmuar që të keni më pak dhimbje.

3. Xhinxher;

Xhinxheri njihet për shumë veti duke përfshirë kështu edhe lehtësimin e dhimbjeve të barkut.

4. Banane;

Bananet janë të njohura për përdorim nëse keni përizerje në bark./Unik Portal/