Highlight Natyrë & Turizëm

4 fshatrat e mrekullueshëm në Evropë

4 fshatrat e mrekullueshëm në Evropë, që duhen vizituar

A keni qenë ndonjëherë diku që tërësisht ju merr frymën tuaj nga larg? Diku ku ju duket sikur keni hyrë në një realitet alternativ dhe thjesht nuk mund të besoni se çfarë po shikoni është e vërtetë?

Pra, ka vende si kjo në formën e fshatrave të përrallave evropiane! Nëse jeni duke shkuar në Evropë këtë verë, sigurohuni që të shkoni në një ose të gjitha fshatrat e mëposhtëm për t’u ndjerë si një princeshë apo princ Disney!

1) Hallstatt, Austri;

Hallstatt, Austri

2) Bled, Sloveni;

Bled, Sloveni

3) Colmar, Francë;

Colmar, Francë

4) Bavaria, Gjermiani;

Bavaria, Gjermiani