Highlight Storie Inspirimi Të tjera

3 zakonet që do t’ju ndihmojnë të ndryshoni mënyrën e të jetuarit

mënyre e të jetuarit

Të ndryshoni mënyren e të jetuarit është me të vërtetë e vështirë, por nuk është aspak e pamundur. E gjitha që ju duhet është një përcaktim i vogël, një etje për të mësuar dhe për të dashuri të pafund për veten tuaj dhe gjithësinë rreth jush. Ne, si njerëz, kemi një tendencë  ti shohim përgjegjësitë tonë si një rëndim për vete dhe që na sjellin monotoni. Megjithatë, gjithçka që duhet me të vërtetë është aftësia për të menaxhuar emocionet tona dhe për t’i pranuar ato ashtu siç jemi.

Unik Portal ju sjell tri zakone që mund t’ju ndihmojnë të transformoni  vetën në një person krejtësisht tjetër.

Mbajtja e një ditari

Nuk ka asnjë mënyrë për të theksuar më mirë rëndësinë e mbajtjes së një ditari sesa duke e vendosur atë si zakon të  parë. Shkrim në lidhje me detyrat tuaja të përditshme dhe mbledhjen tuaj ditë-për-ditë reflektimet mund të ju ndihmojë shumë me përballimin dhe menaxhimin emocionet tuaja. Ky zakon ju lejon të shijoni një perspektivë të ndryshme mbi jetën. Në fakt, është një mënyrë shumë e shëndetshme meditimi.

Gjetja e kënaqësisë në vetmi

Nëse ju nuk keni arritur të jeni pjesë e një pikniku në miqtë, kjo nuk do të thotë se ky është fundi i botës. Kështu që mos qëndro i Iemëruar, mos e lë vetminë të të pushtojë, por shiko anën tjetër të medaljes dhe vlerësoje vetminë. Të jesh në gjendje të gëzosh vetminë tënde është një nga dhuratat më të mëdha që mund të kesh. Vetmia është karburant për rritjen personale, pasi ju lejon të njihni veten. Kur studioni psikologjinë dhe temperamentin tuaj, atëherë nuk mund të pranoni ndonjë ndryshim.

Të bësh atë që të pëlqen dhe të shkosh pas dëshirës tënde

Të duash dicka dhe të punosh në drejtim të realizimit të kësaj dëshirë është një mrekulli. Mos hiq asnjëherë dorë nga dëshirat tua, por puno për ti bërë ato realitet. Dhe, ju do të shpërbleheni, sepse ata që nuk heqin dorë, gëzojnë frytët e punës së tyre. Nëse nuk e dini se çfarë doni të bëni, atëherë gjeni atë./UnikPortal/