Dashuria Highlight

3 shenja që tregojnë se lidhja juaj nuk po funksionon

shenja

Shumë njerëz kalojnë nëpër disa marrëdhënie të ndryshme në jetën e tyre. Është shumë e pazakontë që i pari të jetë i fundit. Kjo për shkak se bëjmë gabime, mësojmë dhe rritemi përmes secilit. Ka edhe disa gjëra të caktuara që thjeshtë nuk funksionojnë, prandaj është kaq e rëndësishme të vlerësosh e të shohësh shenjat nëpër të cilat po kaloni. Janë gjëra për të cilat që shumica e njerëzve shqetësohen, por në shumë raste, ata e mbajnë shpresën se gjërat do të përmirësohen.

Janë tri shenja që tregojnë qartë që lidhja e juaj nuk po funksionon.

Nuk po bini dakord në planifikimin familjar

Një nga vendimet më të mëdha që do të hasni si çift është nëse do të keni  fëmijë ose jo. Ky është një vendim shumë i rëndësishëm, sepse angazhimi dhe kujdesi që do të keni ndaj tyre është shumë i madh. Nëse ju jeni nga ata që i doni fëmijët, por partneri/ja juaj jo, atëherë shqyrtojeni mundësinë të largoheni nga ky person sepse me gjatë nuk do të gjeni mirëkuptim të mëtutjeshëm.

Shprehitë financiare

Financat janë një tjetër burim i madh i tensionit në një marrëdhënie. Nëse je tipi i personit që dëshiron të kursejë sa më shumë që është e mundur, por partneri juaj pëlqen të shpenzojë si i çmendur, do të hasni në më shumë pengesa sesa secili prej jush mund të merret.

Nëse ka një terren të mesëm në horizont, atëherë kjo nuk mund të jetë një pengesë.  Nëse jeni vazhdimisht duke luftuar njëri tjetrin për paratë, atëherë kjo mund të jetë një shenjë e dallimeve të pakapërcyeshme në këtë fushë thelbësore të jetës suaj.

Mungesa e respektit

Pika e fundit është ajo që përfshin shumë aspekte të ndryshme të një marrëdhënieje. Kur themi mungesë respekti, mendojmë gjerësisht lidhjen tuaj. Nëse ndonjë nga këto gjëra janë probleme të përsëritura, atëherë marrëdhënia juaj është toksike dhe ju shkakton vuajtje.

Nëse partneri i juaj po ju mashtron, është emocionalisht, gojarisht ose fizikisht abuziv, mospërfillës ndaj jush.

Ne të gjithë e dimë se këto janë pengesa në teori, por shumë më shumë prej nesh përbëjnë justifikime për të qëndruar në situata shkatërruese si këto. Nëse shihni ndonjë nga këto shenja, është koha të largoheni.

 

Si përfundim

Një marrëdhënie e përsosur dhe e bukur është e mundur për të gjithë. Ka të bëjë me gjetjen e personit të duhur dhe duke punuar shumë për të përmirësuar jetën tuaj së bashku çdo ditë. Argumentet dhe momentet me tension ndodhin, por këto tre pengesa janë shenja që lidhja juaj nuk do të funksionojë.