Highlight Storie Inspirimi Të tjera

3 librat më të mirë për të ngritur vetëbesimin

libra

Shumë libra të mirë janë shkruar nga njerëzit për metoda të ndryshme mbi ngritjen e vetëbesimit. Më poshtë gjeni një listë të librave më të mirë që kemi përmbledhur për ju:

1. Magjia e të menduarit “The Magic of Thinking Big – David J. Schwartz”;

Një ndër librat më të mirë për të kuptuar rëndësinë e të pasurit vetëbesim.

2. Mendo dhe Bëhu i pasur (Think&Grow Rich – Napoleon Hill);

Një libër shumë i mirë që nuk ka të bëjë shumë me paratë mirëpo me njohuritë për të arritur çdo gjë në jetë.

3. Fuqia e Mendimit Pozitiv ( The Power of Positive Thinking – Dr. Norman Vincent Peale)

Një libër shumë i nevojshëm për të kuptuar fuqinë e të menduarit pozitivisht dhe për ta përdorur atë në zhvillimin tuaj personal.