Të tjera

24 mësime jete nga një grua për një grua

mësime

A keni mësuar shumë gjëra në vitet e juaja të jetës? Me siguri që po. Më poshtë do të gjeni një listë të 24 mësimeve në 24 vite jete.

1. Nuk duhet të lejoni që emocionet t’iu diktojnë se çfarë duhet të bëni ose të mos bëni sot.

2. Ndryshimi është gjithmonë i mundshëm, çdo kohë e çdo moment.

3. Dashuria ndaj vetës është esenciale.

4. Gjetja e një balance mes dashurisë dhe dhembshurisë është e vështirë, por e nevojshme.

5. Mentaliteti juaj ka shumë rëndësi.

6. Mos krahasoni vetën me të tjerët.

7. Të keni një lloj qëndrimi mirënjohës do të thotë shumë.

8. Në tërheqim atë që besojmë dhe duhet të besojmë në vetën tonë.

9. Vendosni kufij vetës suaj dhe mbajini ato.

10. Ju nuk mund të kontrolloni se si njerëzit e tjerë sillen ndaj jush.

11. Tregoni historinë tuaj me njerëzit e afërt, edhe nëse është e vështirë.

12. Nuk mund të ndryshosh të tjerët as mos provo.

13.  Jeni të vetëdijshëm se nga kush po merrni këshilla.

14. Mësoni të pranoni refuzimet.

15. Një ndër gjestet më të mira për vetën tuaj është ti jepni kohë të rritet.

16. Gratë e forta fuqizojnë gratë e tjera.

17. Ndonjëherë do të rrëzohesh.

18. Intuita juaj e di rrugën që duhet shkuar.

19. APlikojeni atë që e keni mësuar.

20. Asnjë masë nuk është e njëjtë për të gjithë.

21. Nuk ka rëndësi nëse është bërë më parë, sepse nuk ishte bërë nga ty.

22. Qasja juaj ndaj parasë është shumë me rëndësi.

23. Mos harroni ta shijoni jetën dhe të argëtoheni!

24. Dashuroni njerëzit që ju suportojnë!