Highlight Lifestyle Të tjera

20 mënyra për kujdes ndaj vetes!

kujdes ndaj vetes
Është koha ti thoni vetes “Unë jam  më i vlefshëm se çdo gjë tjetër. Mos  e neglizho më veten.
Këtu janë njëzet mënyra për të praktikuar vetë kujdesin – një listë e lehtë për të ndihmuar veten tuaj.

1. LEXO një libër;

2. SHKRUAJ një poemë nga zemra;

3. EC me natyrën, bëhu një me të;

4. VËSHTRO yjet natën;

5. THUAJ pohimet çdo ditë;

6. DËGJO muzikë inspiruese;

7. JEPI kohë vetës suaj;

8. MEDITO me mendimet e tua;

9. MERR frymë thellë;

10. SHTRIJ muskujt;

11. LUAJ si një fëmijë;

12. NOTO në det, ndjej lirinë;

13. LIDHU me shpirtin tënd;

14. PUSHO dhe rikuperohu;

15. VIZATO dhe trego anën tënde kreative;

16. NUHAT lulet;

17. KALO kohë me një kafshë;

18. GATUAJ një vakt të shijshëm;

19. LAJU në një banjë relaksuese me bubla;

20. BUZËQESH si të ishte e vetmja gjë që di të bësh!