Highlight Të tjera

20 mendime pozitive për ditë të vështira!

mendime pozitive

Unik Portal ju sjellë 20 mendime pozitive për t’iu motivuar në ditë të vështira. Kujtoni këto fjali nëse po kaloni një kohë të vështirë!

1. Nuk dua të jem askush tjetër pos vetës sime.

2. Unë mjaftoj!

3. Çdo ditë jam më mirë e më mirë.

4. Unë jam një person i mrekullueshëm.

5. Të gjitha problemet e mia kanë zgjidhje.

6. Sot, jam një udhëheqës.

7. Unë fal vetën time për çdo gabim.

8. Sfidat do të më ndihmojnë të zhvillohem!

9. Unë jam perfekt ashtu siç jam.

10. Gabimet e mia më ndihmojnë të rritem dhe zhvillohem më tutje.

11. Sot do të jetë një ditë e mrekullueshme!

12. Unë kam kurajo dhe besim.

13. Unë mund të kontrolloj lumturinë time.

14. Unë kam njerëz që më duan dhe respektojnë.

15. Unë flas për atë që besoj.

16. Unë besoj në qëllimet dhe ëndrrat e mia.

17. Askush nuk mund t’i dijë të gjitha.

18. Sot, kam vendosur të mendoj pozitivisht.

19. Unë kam çdo gjë që më nevojitet.

20. Unë mund t’ia dal!