Highlight Të tjera

20 fjali të urta, që do të doje ti kishe ditur më parë

fjali të urta

Lexoni këto 20 fjali të urta, që një profesor u dha studentëve të tij… Dhe kanë shumë kuptim.

1. Ka shumë mënyra për të hyrë në pishinë, dhe shkallët nuk janë një prej tyre.

2. Kurrë mos i anulo planet për darkë me një mesazh.

3. Kur të besohet një sekret, mbaje.

4. Vetëm pse mundesh, nuk do të thotë që duhesh.

5. Ke vetëm një shancë për të vërejtur një stil të ri të flokëve të dikujt.

6. Asnjëherë mos e gënje doktorin.

7. Të gjitha armët janë të mbushura.

8. Merrni një pushim nga telefoni, interneti dhe televizioni të paktën një herë në vit.

9. Mos u mbushni me bukë, pavarësisht sa e mirë është.

10. Nëse dëshironi të dini se çfarë ju bën unik, uluni për një karikaturë.

11. Kurrë mos ndrysho stilin e flokëve në një ditë të rëndësishme.

12. Kur martoheni, mbani në mend, ju po martoni gjithë familjen.

13. Në asnjë mënyrë, mos pyetni një grua nëse është shtatzënë.

14. Mos krijoni skena.

15. Kur jepni një fjalim falënderues, mbajeni të shkurtër dhe të ëmbël.

16. Bëni kohë për nënën tuaj në ditëlindjen e saj.

17. Mos i ngulit sytë dikujt.

18. Pranojeni kur jeni gabim.

19. Gjithmonë falënderoni mikpritësin.

20. Bëhuni një dëgjues i mirë.