Highlight Storie Inspirimi Të tjera

15 thënie që mund të rrisin suksesin tënd

thënie

Nëse ndiheni se keni nevojë për pak ndryshime në jetën tuaj, atëherë këto thënie do të ndryshojnë vizionin tuaj dhe do t’iu ndihmojnë të përqëndroheni në suksesin tuaj.

“Gjeni një punë që e dashuroni dhe nuk do të punoni asnjë ditë në jetën tuaj.”
– Confucius

“Një rrugëtim i mijëra kilometrave fillon me një hap të vetëm.”

“Vizioni pa aksion është një ëndërr. Aksioni pa vizion është një makth.”

“Ti duhet të ndryshosh ëndrrat ose të rritësh aftësitë e tua.”

“Ndërrmarrësia është të jetosh ca vitë të jetës tënde ndryshe nga të tjerët, që të kalosh pjesën tjetër të jetës ndryshe nga të tjerët.”

“Cdo ditë zgjohem në mëngjes, shikoj listën e njerëzve më të pasur në Amerikë. Nëse emri im nuk është në atë listë, qohem dhe punoj.”
-Robert Orben

“Sa herë që të pyesin a di ta bësh një punë? Thuaj: Po, natyrisht! Pastaj kalo kohën e mbetur duke mësuar se si ta bësh atë.”
– Theodore Roosevelt

“Një anije në port është e sigurtë, por kjo  nuk është qëllimi i ndërtimit të saj.”
-William Shedd