Highlight Storie Inspirimi

15 afirmime pozitive që duhet ti thuash para gjumit

afirmime pozitive

Çdo natë, para se të shkoni në gjumë thuani këto afirmime pozitive për tu zgjuar në mëngjes me një buzëqeshje të lehtë në fytyrën tuaj. Nuk do t’iu kushtojë asgjë dhe përkundrazi ju do të bëni një gjumë më të qetë dhe do të ndiheni më të relaksuar të nesërmen. Se cilat janë ato, ju  mbetët të lexoni më poshtë.

1. Unë jam i qetë dhe paqësor.

2. Unë kam bërë më të mirën time sot!

3. Unë jam mirënjohës për të gjitha mundësitë që më janë dhënë sot.

4. Mendja ime është e qetë.

5. Unë jam  krenare me vetën time!

6.Çdo gjë që kam bërë sot qon drejt një të ardhmeje më të mirë.

7. Zemra ime është e pastër.

8. Zemra ime është e ciltër.

9. Trupi im është i relaksuar.

10. Unë jam i lumtur me arritjet e mia.

11. Unë jam i lumtur me përpjekjet e mia.

12. Unë jam i sigurt.

13. Unë jam i mbushur me lumturi.

14. E nesermja do të jetë përplot mundësi.

15. Unë jam mirënjohës për atë që kam mësuar sot.