Highlight Të tjera

12 arsye fantastike pse duhet të jeni në lidhje me një mësuese

Unik beson se të gjithë ne duke u rritur kemi pas ndonjë mësuese që e kemi simpatizuar më shumë. Një mësuese përvec njohurive të shumëta që ka në fushën e edukimit dhe arsimimit është një person shumë i afërt dhe komunikativ. Unik jus jell sot 12 arsye fantastike që do t’ju shtyjnë ta njoftoni një mësuese.Le të fillojmë.

1. Ato janë tërheqëse.

2. Ato dijnë të menaxhojnë jetën e tyre.

3. Ato janë supër të mençura dhe inteligjente. Janë mësuese. Pra, kemi shumë gjëra për të mësuar prej tyre.

4. Ato duan hapësirën e tyre, dhe shpesh shkruajnë për shumë çështje.

5. Ato gjithmnë shpërblejnë njerëzit që bëjnë kujdesin e duhur për to. Këtë gjë e kanë mësuar duke shpërblyer me nota të mira, nxënesit që mësojnë shumë.

6. Të planifikosht festat dhe fundjavet më të është emocionuese. Ato janë të lira për raste të tilla dhe me to mund të kaloni kohëra të mrekullueshme.

7. Ato ndajnë çdo gjë me ju.

8. Ato ndjekin trendet e fundit të modës dhe gjithmonë kanë veshjet më të sofistikuara, funde dhe të brendshme ntë bukura.

9. Ata do të jenë të gatshme tju ndihmojnë të përmirësoheni. Ata do të korrigjojnë gabimet  gramatikore dhe do t’ju mësojnë diçka të re çdo ditë.

10. Ato njohin shumë njerëz dhe ajo njihet nga shumë njerëz, në vacanti nga prindërit. Kjo e bën atë edhe më interesante si njeri.

11. Mësueset e kanë ditën e ndarë në tri pjesë, dhe këtu bën pjesë edhe gjumi, prandaj duhet ti mirëkuptoni.

12. Dhe sigurisht, ato gjithmonë kanë një stilolaps në çantën e tyre.