Highlight Shtëpi / Dekor Të tjera

11 Mënyra për të larguar energjinë negative nga shtëpia

mënyra

Ne të gjithë duam të shfaqim ëndrrat tona dhe në mënyrë ideale t’i shfaqim ato shpejt dhe me madhështi. Një gjë që ne përpiqemi të harrojmë është se nëse vibrimi jonë nuk përputhet me atë që po përpiqemi të shfaqim, thjeshtë nuk do të shfaqet. Kur ne po vibrojmë në një nivel të ulët, ne në mënyrë efektive shtyjmë dëshirat tona më larg. Kjo mund të jetë frustuese dhe mund të bëhet edhe një “bllokadë” e  vazhdueshme.

 

Ka 11 mënyra të shkëlqyera  për ta ngritur me sukses vibrimet  në shtëpinë tuaj

për të hequr negativitetin dhe për të lidhur veten me dëshiron.

 

  1. Bëni më shumë nga ato që doni Kjo mund të duket e thjeshtë, por a jeni vërtet të lumtur çdo ditë?

Është e lehtë të thuhet se ne jemi ‘të lumtur’, por a jeni duke jetuar me ndershmëri një jetë autentike dhe duke i shërbyer qëllimit tuaj më të lartë? A ju sjell gëzim punën tuaj?

 

A keni nevojë për të marrë më shumë kohë nga puna për të bërë më shumë aktivitete që do të rrisin nivelin tuaj të lumturisë?

Duke bërë më shumë nga ato që ju pëlqen, jo do të jeni në përputhje me manifestimet tuaja, pra do ta vlerësoni jetën më shumë dhe do ta ngrini automatikisht dridhjen tuaj. Arsyeja pse bëheni të lumtur nga veprat është se ne bëjmë gjërat që na pëlqejnë dhe kështu përmbushim vetën

  1. Jini mirënjohës Përsëri, një pikë tjetër e dukshme dhe shumë e rëndësishme… A jeni sa duhet mirënjohës?

Fillojeni ditën tuaj me mirënjohje. Është gjithashtu një përforcues i menjëhershëm i dridhjeve kur ke një ditë të keqe ose ndien se nuk je në linjë me manifestimet e tua.

  1. Tregohuni afirmativ Deklarimet janë mënyra më e fuqishme për të manifestuar dhe krijuar realitetin tuaj. përdorni afirmimet për të rritur dridhjet e mia çdo ditë duke i përsëritur ato në pasqyrë. ‘Unë jam i fortë. Unë jam pa frikë. Unë jam i denjë dhe merituar nga dashuria.

Duke pohuar thënie të  fuqishme dhe pozitive çdo ditë për veten, ju do të besoni më shumë, gjithashtu do të motivoni veten, do të tërhiqni dëshirat tuaja shumë më shpejt, si dhe do të rritni energjinë tuaj në nivele pozitive të reja.

 

4. Kristalët Mbani kristale në shtëpi. Ka shumë zgjedhje nga ato që simbolizojnë emocionet, dashurinë, suksesin, paratë e të tjera. Është e rëndësishme që të pastroni kristalet tuaja të paktën një herë në muaj. Për pastrimin e tyre thjeshtë përdorni ujë dhe lërini të thahen.

 5. Meditoni Me meditim gjithashtu, mund të rritësh menjëherë vibrimet tuaja.  Provoni të meditoni një herë në ditë nëse mundeni për rreth 15 minuta. Në këtë kohë përqendrohuni tek mirënjohja dhe do të hetoni menjëherë një përmbushje tek vetja. Kur marrim kohë nga oraret tona të zëna dhe lejojmë vetes kohë për të punuar në vetë-zhvillim, bëhet më e lehtë që të shpejt të kthehemi në një dridhje të lartë dhe të tërheqim manifestimet tona shumë më shpejt.

6. Llampat e kripës Himalayan Jo vetëm që llampat e kripës “Himalayan: pastrojnë ajrin,por këto llamba sjellin përfitime të shumta shëndetësore, me këtë rast edhe shumë pozitivitet. Këto llampa gjithashtu zvogëlojnë simptomat e kollitjes dhe astmës që do të thotë se mund të sjellin përfitime për të gjithë familjen. Gjithashtu një llambë e tillë  heq energjinë negative kur ndizet dhe neutralizon rrezatimin elektromagnetik që vjen nga telefonat mobil, televizionet, kompjuterët e të tjera..

7. Hidhni gjëra që ju kujtojnë negativitet nga e kaluara Ne të gjithë jemi fajtorë që mbajmë  gjëra nga e kaluara jonë e hidhur. Ato mund të jenë  foto, objekte apo edhe emocione, është e rëndësishme të liroheni. Lirohuni nga të gjitha këto duke përdorur temjan.Nëse keni ndonjë  objekt që  nuk të sjell gëzim, largojeni atë ose e dhurojeni për bamirësi për të ndihmuar dikë tjetër.

 

8. Hapni dritaret, sillni bimë dhe ndizni qirinj për të mbushur energji pozitive Është me të vërtetë e rëndësishme që të lini sa më shumë natyrën në shtëpinë tuaj. Shtëpia  juaj momentalisht mund të jetë një vend që ju sjellë negativitet por me pak mund ju mund ta shndërroni shtëpinë tuaj në vendin më pozitiv në botë.Bëjëni këtë fillimisht duke  hapur dritaret më shpesh dhe duke lënë ajrin e pastër të depërtoj në dhomën tuaj, blini lule shtëpiake që sjellin pozitivitet. Çdo ditë ndizni qirinj për të mbushur shtëpinë tuaj me energji pozitive si dhe digjni temjan që po ashtu ndihmon në vibrimet e juaja.Të bësh këto praktika të vogla çdo ditë do të thotë të futesh në një rutinë pozitive dhe do të thotë që menjëherë e di se si të kthehesh në një dridhje më të lartë kur të ndihesh poshtë.

9. Mos i ftoni njerëzit toksikë në shtëpinë tuaj Ndonjëherë kjo mund të jetë e pamundur për shkak të anëtarëve negativ të familjes ose miqve. Këshilla jonë është që të shkosh ti në shtëpitë e tyre ose të takohesh në një hapësirë ​​publike, në këtë mënyrë ata nuk mund të thithin të gjithë energjinë pozitive që keni ndërtuar në shtëpinë tuaj.

10. Pastroni gjithë  atë rrëmujë Ju duhet të keni vullnet për të mbajtur të pastër dhe në rend gjithmonë shtëpinë tuaj, jo vetëm në praverë. Mbajtja në rrëmujë në shtëpinë tuaj është thjesht toksike dhe do të rrënojë mendjen tuaj në kthim kah pozitiviteti. Bëni një përpjekje të veçantë për të pastruar sipërfaqet dhe për të lejuar më shumë dritë në shtëpinë tuaj, kjo mund të bëjë të gjitha ndryshimet dhe menjëherë do t’ju bëjë më të lehtë dhe  më pozitiv.

11. Vendosni fotografi dhe gjëra që ju kujtojnë qaste të lumtura Kush nuk ka dashuri duke parë fotot nga ato net të lumtura me miqtë tuaj apo udhëtimin tuaj të fundit jashtë vendit? Bëni një përpjekje të veçantë për t’i vënë këto kujtime të lumtura dhe pozitive në shtëpinë tuaj për t’ju çuar në çast dhe për të rritur virbrimin tuaj.