Dashuria Highlight Lifestyle

10 thënie për ti shprehur dashurinë partnerit tuaj

dashurisë

A po kërkoni se çfarë mund t’i shkruani dashurisë suaj në dhuratën që i keni blerë? Atëherë shikoni 10 thëniet më të bukura për ti shprehur partnerit tuaj dashurinë që keni për të.

1. “Sepse çdo gjë e imja dashuron çdo gjë tënden.”

2. “Ti bën që jeta të ketë kuptim për mua.”

3. “Kur të pash, isha i frikësuar të të takoja. Kur të takova, isha i frikësuar të të puthja. Kur të putha, isha i frikësuar të dashurohesha në ty. Tani që të dua, jam i frikësuar të të humbas.”

4. “Të dua, pa e ditur pse, sa, kur apo prej ku. Të dua pa komplekse dhe pa krenari, të dua sepse nuk di rrugë tjetër.”

5. “Të dua, jo për atë që je, por për atë që jam unë kur jam me ty.”

6. “Dua të jem me ty për çdo orë të ditës tënde.”

7. “Të dua, dhe do të dua deri sa të vdes, dhe nëse ka jetë pas vdekjës, do të dua edhe atëherë.”

8. “Të dua, pa fillim e pa fund.”

9. “Të doja dje, të dua prapë, gjithmonë të kam dashur, gjithmonë do të dua.”

10. “Të betohem që nuk mund të të dua më shumë se që të dua tani, dhe prapë e di që do të dua më shumë nesër.”