Highlight Shtëpi / Dekor

10 rafte të ngjitura në mur, që nuk zënë hapësirë dhe janë funksionale

apartament

Kur keni një apartament me hapësirë më të vogël, atëherë organizimi i mobilieve duhet të jetë në mënyrë të mençur. Ju doni ta shfrytëzoni hapësirën më së miri që është e mundur. A keni menduar për rafte të ngjitura në mur?

Një ndër mënyrat më të lehta për të liruar hapësirën tuaj është të shfrytëzosh edhe muret.

Unik Portal ju sjellë 10 rafte të ngjitura në mur, që duken shumë bukur dhe mund të kryejnë disa funksione.

1. Raft në formë trekëndëshi;

2. Raft trekëndësh me tub ari;

3. Raft druri;

4. Raft në formë rrethi, nga druri dhe metali;

5. Raft shtyllë nga druri;

6. Set prej 3 raftesh nga druri;

7. Raft në formë të gjysmëhënës;

8. Raft drejtkëndësh nga xhami dhe metali;

9. Dy rafte në formë rrethore, nga druri;

10. Raft i varur në mur;