Highlight Ushqehu shëndetshëm

10 përfitime shëndetësore të kanellës që duhet ti dini

kanella

 

Përfitimet e kanellës kanë qenë të njohur për shekuj në sjelljen e shëndetit të mirë dhe shërimit.

Kanella është një erëzë shumë e fuqishme që është përdorur si përbërës shërues  për mijëra vjet në të gjithë botën. Përdoret nga shumë kultura për shkak të përfitimeve të saj shëndetësore, për të mos përmendur shijen e saj të ëmbël dhe djegëse që përdoret në një shumëllojshmëri të recetave.

Unik Portal ju sjellë  10 arsye që do t’ju shtyjnë ta bëni kanellë pjesë të çdo vakti tuaj:

 

  1. Lufton diabetin;
  2. Burim i antioksidantëve;
  3. Mbron trurin;
  4. Mbron kundër kancerit;
  5. Veti anti-inflamatore;
  6. Mbron zemrën;
  7. Mbron dhëmbët tuaj;
  8. Lufton viruset dhe infeksionet;
  9. Mbron lëkurën;
  10. Lufton alergjitë. /Unik Portal/