Dashuria Highlight Lifestyle

10 mënyra që ti tregoni partnerit se e dashuroni (pa bërë seks)

dashuroni
“Ka vetëm një lumturi në këtë jetë, të dashuroni dhe t’u dashurojnë.” – George Sand

Dashuria ndaj partnerit tuaj është shumë më shumë se lidhja intime. Sidoqoftë ka shumë definicione të dashurisë.

Përderisa intimiteti është një mënyrë e mirë për ti shprehur dashurinë partnerit tuaj, ka shumë metoda të tjera.

Unik Portal ju sjellë 10 mënyra që ti tregoni partnerit se e dashuroni:

1. Komunikoni;

Komunikimi është një ndër mënyrat më të mira për ti treguar dikujt se sa e doni. Ky faktor është shtylla e cdo lidhjeje.

2. Kaloni kohë së bashku;

Asgjë nuk zëvendëson kohën e kaluar së bashku me partnerin tuaj.

3. Ndihmoj atij;

Kjo do të thotë ti tregoni partnerit tuaj se sa shumë kujdeseni për ty.

4. Mbani duart;

Kujt nuk i pëlqen që të mbani duart me partnerin tuaj?

5. Shprehni afërsinë;

Bëni gjeste të vogla por me kuptim për partnerin tuaj.

6. Respektojeni atë;

Partneri juaj ka nevojë për kohë që të qëndrojë vetëm ndonjëherë. Respektojeni këtë.

7. Falni;

Të gjthë bëjmë gabime në jetë. Prandaj mësoni të falni.

8. Dilni së bashku;

Dilni në takime së bashku sikur keni bërë në fillim të lidhjes.

9. Surprizoje partnerin;

Surprizat janë nëj ndër metodat për ti treguar partnerit se ju mendoni për të.

10. Flirtoni me të;

Provoni të flirtoni përsëri.