Highlight Lifestyle Modë & Bukuri

10 ide mahnitëse për thonjtë tuaj!

A nuk  keni gjetur një ide të përshtatshme për t’ia paraqitur estetës tuaj? Unik Portal ju sjellë 10 ide mahnitëse për të rregulluar thonjtë tuaj herën e ardhshme.

Jemi të bindur që të paktën një prej tyre do t’iu përshtatet shijes suaj për thonjtë tuaj.

10. Thonj pasqyrë;

9. Bezhë e lehtë;

8. Xixëllimë ari;

7. Kuq dhe zi;

6. Mat dhe zi;

5. French;

4. Xixëllima;

3. French gjeometrike;

2. Vijë e hollë;

1. Ari dhe vere;